Adria camper uit 2006

Ophaallocatie: Nederland / Drenthe / Koekange

Zelfvoorzienende gezinscamper Adria met voortent

Boek bij Camptoo

Beschrijving Adria camper uit 2006

De camper is zeer compleet met oven voor versgebakken broodjes, ruime koelkast en vriezer. De ruime luifel is met zijpanelen dicht te maken en kan worden omgebouwd tot voortent. Zonnepaneel voor extra stroom, zelfrichtende satelliet ontvanger met digitale ontvangst en ingebouwde dvd speler. Achteruitrij camera en camper navigatiesysteem met camperplaatsen maken de uitrusting compleet. Wij vertrouwen er op dat u er fijne dagen mee zult beleven zoals wij dat ook hebben gedaan. Als u de camper ook behandelt alsof het uw eigendom is dan kunnen we er allen ervan blijven genieten.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale