Adria camper uit 2021

Ophaallocatie: Nederland / Overijssel / Zwartsluis

Nieuwe Adria Compact SL

Boek bij Camptoo

Beschrijving Adria camper uit 2021

De Adria Compact SL is een semi-integraal. Hij is 2 persoons en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. Deze camper is 4-persoons qua gordels. Er zijn 2 vaste slaapplekken. Dit zijn twee lengtebedden met een hele comfortabele instap. De camper (Citroën) heeft een sterke motor (140PK) en rijdt moeiteloos mee in het verkeer.. In de bergen zal hij u niet teleurstellen. Hij heeft een airco op de motor en is voorzien van ABS en cruisecontrol. In de camper is alles aanwezig zoals een koelkast met vriesvak, douche, toilet, ringverwarming, pannen, bestek en alle andere benodigdheden. De 3-pits kookplaat werkt op gas. Verder is in de keuken alles aanwezig zoals bestek, pannen, glazen, borden, enz. De stoelen voorin de camper zijn draaibaar zodat u over 4 zitplaatsen rond de tafel kunt beschikken. Achterin de camper (onder de bedden) bevindt zich een grote garage die van buitenaf bereikbaar is. Hierin vindt u o.a. de tuinset, het vloerkleed, de stroomkabels, stormbanden, wat gereedschap, enz. Achterop de camper is een fietsendrager gemonteerd waarop u twee fietsen kunt meenemen. Het komt eigenlijk op het volgende neer??.?.privéspullen, bedlinnen, kussens en handdoeken zelf meenemen, instappen en vakantie vieren !

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale