Ahorn camper uit 2020

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Leende

LUXE AHORN CANADA 95 Plus, lengtebedden en hefbed, ideaal voor gezinnen en senioren!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Ahorn camper uit 2020

Deze zeer luxe Ahorn Canada TE 95 plus is perfect om mee op vakantie te gaan. Tijdens het rijden is de camper voorzien van een airco, cruise control, achteruitrijcamera, navigatie en nog veel meer! Deze half integraal camper bevat 2 lengtebedden, ideaal voor senioren, en een elektrisch 2 persoons hefbed boven de L-zit. De lengtebedden zijn ook om te bouwen in een groot breedte bed. De slaapkamer is voorzien van een deur voor uw privacy. De camper is van alle gemakken voorzien, fijne draaibare stoelen, een aparte douche en toiletruimte, grote koelkast en aparte vriezer. Deze camper is ook voorzien van zonnepanelen waardoor u een aantal dagen zonder aansluiting op het electriciteitsnet kan staan. Als het lekker weer is, kunt u buiten zitten onder een uitdraaibare luifel en gebruik maken van ons uitgebreide tuinset. Het is ook mogelijk om 3 fietsen of 2 elektrische fietsen mee te nemen, om lekker te gaan fietsen in de omgeving. Voorzieningen: Bouwjaar 2020 Cassette luifel Airco TV + schotel Draaibare pilotenstoelen Cruise control Radio USB Navigatie Lengte bedden 2x 2.00x0.80 of 1x 2.00x2.20 Elektrisch hefbed 2.00x1,40 Koelkast met aparte diepvriezer 3 pits gasfornuis Aparte douche Apart toilet Warm water combi boiler 100 L Zuiverwatertank 100 L Vuilwatertank Zonnepanelen Stroomkabel Zeer uitgebreide Inventaris zoals borden, pannen, bestek en koffiezetapparaat etc. Tuinset Volle gasflessen Toiletvloeistof Ideaal voor senioren en gezinnen!!! Een superfijne camper voor een onvergetelijke vakantie!!! Complete inrichting en inventaris, u bent direct klaar om te vertrekken!!!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale