Bürstner camper uit 2016

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Zevenhuizen

Kamperen in stijl. Super mooie camper te huur

Boek bij Camptoo

Beschrijving Bürstner camper uit 2016

Sinds afgelopen jaar 2019 zijn wij in het bezit van deze mooie camper. Na hem eerst een vakantie zelf uit te hebben geprobeerd zijn wij tot de conclusie gekomen dat deze camper gedeeld moet worden met andere camperliefhebbers! Geschikt voor veel soorten vakanties want alles is aanwezig. Verwarming, airco, douche, toilet, 2 persoons queensbed, 2 persoons hefbed en van de L vormige zithoek kan een 1 persoons bed worden gemaakt. Enorm veel opbergruimte dmv diverse kasten en een berging aan de achterkant. Met deze camper kom je niets te kort!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale