Benimar camper uit 2022

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Roosendaal

III Uitermate mooie 4 persoons familie camper ( 2022 )

Boek bij Camptoo

Beschrijving Benimar camper uit 2022

Deze camper is zeer geschikt voor een leuke vakantie met de familie. De camper is ruim genoeg voor 4 volwassenen en compact genoeg ( 7,39 meter ) om over binnenwegen en de bergwegen te rijden. De camper heeft aan de achterkant een Queensbed met lattenbodem voor een goed slaapcomfort. Zowel onder de bedden als er boven is er voldoende opbergruimte en in het midden van de camper is er een elektrisch hefbed voor 2 personen. De camper is geheel nieuw en komt uit het bouwjaar 2021. De camper is voorzien van alle benodigdheden zoals een keuken met 3-pits gaskookplaat en inclusief inventaris (borden, bestek, glazen, pannen enz), koelkast en een vriezer. Ook is er in de camper een douche aanwezig, een wastafel en WC. Voor buiten zijn er voorzieningen beschikbaar zoals een campingset (tafel + 4 stoelen), een fietsendrager (3 fietsen) garagebox, gasfles, luifel en een zonnepaneel. Tevens zijn alle losse camperplaats voorzieningen als stel keggen, kabels en slangen in de camper aanwezig. Kortom, alles is aanwezig voor een fijne reis!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale