Capron camper uit 2013

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Hilversum

Heerlijke camper Sunlight

Boek bij Camptoo

Beschrijving Capron camper uit 2013

Camper ideaal voor twee personen. Vast (frans)bed afm. 1400 * 2000 . Natte cel uitgevoerd met wastafel, toilet en douche Complete keuken met voldoende kastruimte, 3 pits gasstel, spoelbak en koelkast met vriesvak. Zitgroep middels draaibare autostoelen en vaste bank. De Tafel is verstelbaar en te verlengen. Er is veel opbergruimte in bovenkastjes, vaste kledingkast en berging onder het bed. Keukengerei volledig aanwezig compleet met waterkoker en Nespresso, ook is er een losse electrische kachel aanwezig. Veiligheidshesjes, brandblusmiddelen en verbandtrommel aanwezig. Een zeer compleet uitgeruste camper om zorgeloos mee op vakantie te gaan.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale