Capron camper uit 2019

Ophaallocatie: Nederland / Limburg / Sittard

Fiat Ducato Carado T448 uit 2019

Boek bij Camptoo

Beschrijving Capron camper uit 2019

Onze nieuwste Carado biedt een luxe plek aan 4 personen. De Carado is een prettige Fiat Ducato camper met veel zicht op de weg door de grote ruiten en een krachtige turbodiesel motor. In de cabine is er airconditioning hetgeen een genot is op warme zomerdagen. Een groot comfortabel vast bed voor 2 personen achterin. Dit bed bestaat uit 2 losse eenpersoonsbedden met lattenbodem (afmetingen: 80x210 cm), maar kan met gemak omgebouwd worden naar 1 heel groot 2-3 persoons bed (afmeting 205 x 210 cm). Aan de voorzijde van de cabine is er ook nog een ruim hef bed met matras voor 2 personen (afmeting: 140 x 195 cm). Gezellige zithoek met draaibare bestuurders- en passagiersstoel en 2 x 2 persoonsbanken. Slimme kleer- en bovenkasten. Luxe keukenblok met 3-pits gasfornuis, royale koelkast en ruime kastjes. Royale kastruimtes boven en onder het slaapgedeelte. Mooie compacte badkamer met douche, chemisch toilet, wastafel met mengkraan. Met zijn 2824 KG heb je nog meer dan 676 kg laadvermogen! Let wel op want met zijn afmetingen van 7.35 x 2.32 x 2.90 (LxBxH) is het geen kleine jongen en is hij net iets langer dan de gemiddelde camper voor 4 personen. De camper is van alle gemakken voorzien en is een ideaal vervoermiddel om Europa te ontdekken. Er is een fietsendrager gemonteerd die plaats biedt voor 4 fietsen. Extra te huur beddengoed ad ? 7,50 per persoon (bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop en dekbedovertrek. Hoeslakens voor de matrassen behoren bij de standaard uitrusting). In de schoolvakanties wordt er enkel per week verhuurd (bij voorkeur van zaterdag tot zaterdag)

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale