Etrusco camper uit 2021

Ophaallocatie: Nederland / Overijssel / Almelo

ETRUSCO 600DB buscamper, 2021

Boek bij Camptoo

Beschrijving Etrusco camper uit 2021

Deze mooie Etrusco 600DB buscamper is lekker compact, en heeft de voordelen (ruimte, geïsoleerd) van een 'normale' camper. De twee eenpersoonsbedden bevinden zich achterin de camper met daaronder een ruime garage. Door middel van de twee draaibare stoelen voorin ontstaat er een ruime dinette. In de ruime keuken treft u een 2-pits gasstel, spoelbak en een koel-vriescombinatie aan. Etrusco is een campermerk van de Hymer groep en deze camper is uitgevoerd met een 140 pk Fiat Ducato motor en rijdt fantastisch! Etrusco heeft passie voor design en kwaliteit, en is uitgevoerd met LED-verlichting.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale