Eura mobil camper uit 2008

Ophaallocatie: Nederland / Friesland / Drachten

Grote nette gezinscamper (6 persoons)

Boek bij Camptoo

Beschrijving Eura mobil camper uit 2008

Onze camper is voorzien van vele gemakken en heeft veel binnenruimte. Vanwege de lage kilometerstand is deze ook nog in uitstekende staat. De camper is 8,65m lang en heeft daarom veel binnenruimte. De dubbele bodem geeft veel extra opbergruimte en de camper is hierdoor ook geschikt voor winterse omstandigheden. De garage is ook geschikt voor fietsen, bevestigingsbeugels zijn aanwezig. De 3.0 Multijet dieselmotor met meer dan 200pk is sterk rijdt heel soepel. - Eura Mobil A820EB-3 - Lengtebedden achterin - Badkamer met aparte ruime douchecabine - Ruime alkoof - Grote garage - Alde verwarming (op gas en 220V) - Motorairco - Airco voor leefgedeelte (220v) - USB aansluitingen - Grote luifel - Isolatiedeken voor cabine - 4 stoelen voor buiten - tafel voor buiten - alle benodigdheden voor de keuken zijn aanwezig - ingebouwd kluisje aanwezig (ook geschikt voor tablet of kleine laptop). Voor het besturen van deze camper heb je een C(1) rijbewijs nodig. Milieustickers aanwezig: Duitsland (groen 4) Frankrijk (oranje 3) I.v.m. allergie wordt de camper niet verhuurd aan rokers. Neem gerust contact op voor vragen!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale