Fiat camper uit 1996

Ophaallocatie: Nederland / Flevoland / Almere

"Knorretje" Compacte 4PRS Alkoof met TURBO Diesel

Boek bij Camptoo

Beschrijving Fiat camper uit 1996

"Knorretje" is een compacte camper voor 4 personen met alles er op en er aan. Deze camper past dus ook in een gewoon parkeervak wat echt super handig is. Met zijn 2.5 liter TURBO diesel komt hij gemakkelijk met het verkeer mee en brengt hij je overal waar je maar zijn wilt. Pak je tas, vul de koelkast en druk dat gaspedaal !

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale