Fiat camper uit 2001

Ophaallocatie: Nederland / Groningen / Zuidbroek

Easy to Go Camper

Boek bij Camptoo

Beschrijving Fiat camper uit 2001

Een leuke, compacte en gezellige camper met 4 zit- en slaapplaatsen. Deze camper is eenvoudig maar beschikt wel over alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie. Een gezellige dinette die om te bouwen is tot een tweepersoonsbed en achterin een vast Frans bed. Verder is alles "aan boord" voor een fijne vakantie; pannen, bestek, servies, etcetera.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale