Fiat camper uit 2003

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Goirle

Follow the Sun met deze compacte Fiat Ducato buscamper!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Fiat camper uit 2003

Fijne buscamper voor twee personen (er kan eventueel een derde bedje gemaakt worden van het zitje). Met deze praktische camper hebben we al heel wat mooie reizen gemaakt. Nu is het jouw beurt om met deze handige camper op avontuur te gaan! Alles wat je nodig hebt voor een lekkere kampeervakantie is aan boord! Praktisch keukentje (zonder water), zitje voor het geval het slecht weer is, toiletje voor 's nachts, luifel (aub voorzichtig mee omgaan en altijd dichtdraaien als je weggaat!), fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen. Kortom alles voor een heerlijk avontuur!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale