Ford camper uit 2000

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Uden

De Rode Smurf, een leuke en betrouwbare 5 persoons Ford Nugget

Boek bij Camptoo

Beschrijving Ford camper uit 2000

De Rode Smurf is onze camper, gezin met 3 kinderen, die wij graag in schoolvakanties gebruiken om alle mooie plaatsen in europa te ontdekken. Buiten de vakanties gebruik ik hem zelden, vandaar dat ik hem nu ook verhuur. Ik heb de camper durven kopen omdat de oude eigenaar zijn camper al regelmatig via deze site verhuurde, want dan ben je er zeker van dat alles werkt. En dat is dus ook het geval. De koelkast, de kachel en het gasfornuis werken allemaal erg goed. Daarbij is de camper erg betrouwbaar. Ik heb gekozen voor een Ford Nugget omdat dit een van de weinige campers is waar je met 5 personen in kan rijden (en slapen als de kinderen nog redelijk klein zijn) en waar je toch gewoon mee kan parkeren op gewone parkeerplaatsen. De Rode Smurf is al wel 21 jaar oud. Vandaar dat hij aan de buitenkant niet super mooi meer is. Maar wij hebben daar nooit last van gehad. Vooral omdat binnen alles nog werkt en mooi is. Er zitten wel 2 nadelen aan een oudere camper. 1: Dit is dat de diesel motor best veel herrie maakt, maar daarom heb ik er ook een fijne radio ingezet die via bluetooth heerlijk mijn muziek of luisterboeken kan afspelen. 2: Er zit geen airco in de camper. Dit kan bij heel warm weer misschien vervelend zijn, maar wij hebben er nog nooit last van gehad. Voor koud weer zit er een heel goed werkende standkachel in zodat je ook nog kan kamperen als het buiten vriest. Wij gebruiken de camper ook nog gewoon, dus is camper geheel ingericht. In overleg kan afgesproken worden wat we in de camper laten zitten of wat we eruit halen. Denk dan aan stoelen voor buiten, een tafel, bestek, borden, pannen, waterkoker, zaklamp, bluetooth speaker enz. De camper is ook voorzien van een klein luifeltje wat je aan de camper kan vastmaken. Maar wij gebruiken deze zelden. Ga je met zijn vijven op vakantie en wil je net als ons een extra tentje gebruiken. Ook die hebben we eentje liggen die gebruikt kan worden. Wanneer je de camper huurt krijg je van ons een fijne uitleg en daarbij een handleiding hoe alles werkt. Bij het huren moet nog wel een verzekering afgesloten worden bij Alliance. De SOS autohulp reisverzekering. Dit kost 50 tot 60 euro per jaar.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale