Hymer camper uit 1991

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Voorhout

Kamperen in retro stijl

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hymer camper uit 1991

Deze karakteristieke camper van 29 jaar jong heeft van binnen een frisse metamorfose ondergaan. Niet hyper modern, maar lekker retro op vakantie door Europa. Potjes, pannen alles is aanwezig om heerlijk relaxt van camping naar camping te rijden. 4 Slaapplaatsen aanwezig. Een 2 persoonshuifbed boven de cabine en een 2 persoons bed van bank en tafel. Door de compacte afmetingen is deze camper gemakkelijk in gebruik en overal makkelijk te parkeren als je een stad in gaat. Dit omdat deze camper gewoon in een parkeervak past.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale