Hymer camper uit 1999

Ophaallocatie: Nederland / Utrecht / Soesterberg

Zeer ruime, gezinsvriendelijke Hymer B644(Trein) camper met treinzit

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hymer camper uit 1999

Ideale en ruime camper voor gezinnen. Max. 6 slaapplaatsen, 2pers. bed achterin (lengte 200cm, breedte 135cm) 2pers. hefbed voorin (lengte 195cm, breedte 140cm) en van de treinzit is ook nog een 2pers. bed (lengte 195cm, breedte 125cm) te maken. Bedden zijn opgemaakt met matrasbeschermer en onderlaken. Zelf dekbed/slaapzak en kussen meenemen. Complete badkamer met toilet en wastafel en mogelijkheid om te douchen bij wildkamperen. Keuken met 3-pits gascomfort en koelkast aanwezig. Grote hangkast en voldoende opbergkastjes aanwezig. Grote garage om fietsen mee te nemen maar er kunnen er ook 4 op het fietsenrek. Kampeertafel en stoelen aanwezig in de de garage.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale