Hymer camper uit 2021

Ophaallocatie: Nederland / Limburg / Panningen

Compact en Comfortabel 2 personen - Lengtebedden - Carado V337

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hymer camper uit 2021

Ervaar de vrijheid in deze splinternieuwe Carado V337- voorzien van alle opties in een compact jasje (vanaf 2022 bij ons in de verhuur). Dé ideale camper voor mensen die op zoek zijn naar een compacte 2 persoons camper en toch de comfort van een normale camper wensen. De camper is korter (6.65 m) en smaller (2.14 m) dan z'n grotere broer, de Carado T337. Achterin de camper bevinden zich lengtebedden, deze zijn door middel van een uitschuifbaar tussenstuk uit te breiden tot één groot ruim bed. Onder de bedden is een ruime garage voor het aanwezige buitenmeubilair. De keuken beschikt over een koelkast, 3-pits gasfornuis en spoelbak. In de badkamer is een douche en toilet aanwezig. Door de voorstoelen te draaien ontstaat een ruime zithoek. Kortom, de perfecte combinatie van omvang en comfort voor een heerlijke vakantie. DETAILS ? Achteruitrijcamera ? Navigatiesysteem ? Cruise control ? Radio / cd-installatie ? Grote zonneluifel ? Hordeur ? Airconditioning tijdens het rijden ? Boiler / hete lucht ringverwarming ? Gas- en rookmelder ? Ledverlichting binnen en buiten ? Fietsendrager 2 fietsen (max. 50 kg.) ? 12 en 220 volt stopcontacten ? Nederlands kenteken AFMETINGEN ? Lengte: 665 cm ? Hoogte: 271 cm ? Breedte: 214 cm ? Stahoogte: 195 cm SLAAPGEDEELTE ? 2 enkele bedden 80x200 (of 1 groot bed) -- Wij zijn een professioneel verhuurbedrijf en verhuren in het seizoen (apr-okt) van vrijdag tot vrijdag. Hierbuiten zijn ook andere wisseldagen mogelijk. Kijk ook eens onze andere 7 luxe huurcampers.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale