Iveco camper uit 2007

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Lienden

Zwerven in stijl samen met Bas

Boek bij Camptoo

Beschrijving Iveco camper uit 2007

Dit is Bas, Bas is onze trouwe camper die in 2007 in Duitsland geboren is. Wij hebben Bas geadopteerd in het voorjaar van 2021 en hem volledig geschikt gemaakt om samen met ons avonturen te gaan beleven in de mooiste landen en het liefste offgrid. Bas is namelijk geheel zelfvoorzienend. Van zijn ouders heeft Bas een aantal goede eigenschappen meegekregen. Zo is hij erg ruim, hij is voorzien van 4 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen. Daarnaast is hij is hoog genoeg om er in te lopen. Bas houdt van lekker eten en heeft daarom een gasfornuis met 3 pitten en zelfs een oven om de lekkerste recepten in te maken. Bas is een sterke jongen met zijn motor van 180pk kan hij met gemak door de bergen rijden. Daarnaast is Bas nog stiekem best gezellig. Ouders opties: - Kleinere broertje/zusje van de vrachtwagens Ivo (Iveco) en daarom geschikt voor veel kilometers met comfort - Geen probleem in bergen door 180 pk motor en korte draaicirkel - Climate controle en Semi- automaat - Cruise control - Lengte 6.25m1 en kan over gehele lengte erin lopen. Geadopteerde opties: - Waterinstallatie (bestaande uit tank 100liter + 2 tappunten) - Opladen elektra installatie ( walstroom, zonnepaneel en tijdens rijden) - Electra installatie (180ah accu die stroom geeft aan de 5v installatie, 12v installatie, 230v installatie ook off-grid) - Standkachel 5KW - Draaibare voorstoelen - LPG installatie (voor koken, gasaansluiting voor buiten koken en koelkast) - Absorptie koelkast (geschikt voor 12v, 230v en LPG) - Keuken met fornuis, oven, wasbak, apothekers kast en opbergruimte - Vaste stoel voor 3e persoon en een optionele stoel voor de 4e persoon (ook 4 pers. op kenteken) - 2 persoons bed afm. 180x140 - Luifel over lengte van de camper - Sfeervolle led verlichting - Dakluik - Zijraam - 4 Seizoens banden geschikt voor sneeuw. Mocht u een tijdje op bas willen passen willen wij als ouders dat bas laat zien dat hij goed is opgevoed en daarom geven we hem de volgende spullen mee: - Serviesgoed 4pers. - Pannenset - BBQ - Schoonmaak set - Paar leuke spellen - Een gebruiksaanwijzing om met bas om te gaan. In het hoogseizoen minimale huurtermijn een week. Buiten het hoogseizoen huurtermijn van minimaal 3 dagen. Tijden ophalen en retour bij voorkeur van maandag tot en met donderdag vanaf 17:00 uur. Vrijdag en Zaterdag de gehele dag beschikbaar. Graag even in overleg. Wil je graag meer weten of een kijkje komen nemen? Stuur dan even een berichtje.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale