Knaus camper uit 2019

Ophaallocatie: Nederland / Overijssel / Vriezenveen

Het avontuur kan beginnen!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Knaus camper uit 2019

Wij genieten met volle teugen in onze ruime half integraal camper. Hij is compact en toch luxe. Een heerlijke camper om langer mee weg te gaan. Helemaal zelfstandig met alle voorzieningen daar. De voorzieningen werken op stroom, accu en gas. We hebben hem compleet ingericht, het enige wat u hoeft mee te nemen is uw linnengoed, kussen, toilettas, kleding, koffiezetapparaat en eten. Het avontuur kan beginnen. Met haar lengte van 698cm mag de camper op alle (kleine) campings en camperplaatsen staan. De camper rijdt comfortabel met haar 150 PK vermogen. De berg op is dus geen probleem. Er zijn twee vaste slaapplaatsen in de camper en er is eventueel een derde bij te maken, maar dan dient u wel een matrasje mee te nemen. Met vier personen mag u in de camper rijden dus extra slaapplaatsen in een tentje maakt dat de camper ook geschikt is om met vier personen op reis te gaan.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale