Laika camper uit 2014

Ophaallocatie: Nederland / Gelderland / Elst

Beleef Uw ultieme vakantiegevoel met deze volledig uitgeruste Camper

Boek bij Camptoo

Beschrijving Laika camper uit 2014

Deze luxe zeer ruime Laika Kreos 7010 integraal camper is geschikt voor 4 personen (slapen en reizen). Hij is voorzien van een automatische versnellingsbak, panorama voorruit en grote busspiegels, Tv met satelliet, inbouwnavigatie, grote boordaccu, achteruitrijcamera, grote luifel met zonnescherm en een grote 160 ltr. koelkast en vriezer met automatische omschakeling tussen 12 volt, gas en 220 volt. Achterin vindt U een extra groot 2 persoons bed van 2,05 x 1,60 en voorin -boven de cabinestoelen- een hefbed met valbeveiliging van 1,90 x 1,60. De stahoogte binnen is 2 meter. De camper is te berijden met het normale autorijbewijs (tot 3.500 kilo) en is voorzien van een uitgebreide inventaris. Achterin de camper bevindt zich een zeer ruime in hoogte verstelbare garage waarin eenvoudig meerdere fietsen of motorfiets/ scooter kunnen worden geplaatst. De camper heeft een aparte doucheruimte en een grote boiler voor warm water. Bovendien kunt U het slaapvertrek en de douche- en toiletruimte afsluiten van het woonvertrek. Bijzonder is, dat de camper een volledig vlakke binnenvloer heeft. De moderne centrale luchtverwarming en de boiler voor het warme water zijn te bedienen via het centrale controlepaneel. De camper heeft een krachtige maar zuinige 2.3 liter euro 5+ diesel van 150 pk en heeft een Duitse milieusticker.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale