Mc louis camper uit 2011

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Bergen op Zoom

Compleet uitgeruste camper voor een zorgeloze vakantie, ook in de winter!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Mc louis camper uit 2011

Beste vakantiegangers, Maak kennis met onze MC louis Nevis 872! De camper is integraal, geschikt voor 4 personen (qua slapen en gordels) en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. De camper (Fiat) heeft een krachtige motor en 16-inch wielen, waardoor hij goed op de weg ligt en u niet zal teleurstellen in de bergen. Hij beschikt over een airco op de motor en is voorzien van ABS en cruisecontrol. Alles is in de camper aanwezig, zoals een grote koelkast met vriesvak, een aparte douche en toilet, ringverwarming, pannen, bestek, een koffiezetapparaat en allerlei andere benodigdheden. De 4-pits kookplaat (in de keuken) werkt op gas, net zoals de grill en de oven die zich onder de kookplaat bevinden. Voor de koude dagen is de camper voorzien van een geïntegreerde kachel met thermostaat en een externe kachel. De stoelen voorin de camper zijn draaibaar, zodat u over ruim 6 zitplaatsen kunt beschikken rondom de tafel. Deze tafel is heel gemakkelijk op een andere manier te plaatsen. Achterin de camper zit een vast queensize bed en voorin de camper een 2-persoons hefbed. Beide bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Verder is er voldoende kastruimte aanwezig, waaronder zelfs hangkasten. Achterin de camper (onder het queensize bed) bevindt zich een grote garage, die via twee deuren van buitenaf bereikbaar is. Hierin vindt u o.a. de tuinset, de stroomkabels, stormbanden en wat gereedschap. Het is zelfs mogelijk om hierin twee (race)fietsen mee te nemen, maar dan moet wel het voorwiel eruit kunnen. Achterop de camper is ook een fietsenrek te plaatsen voor 2 fietsen. Wintersport, roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast moet de bestuurder minimaal 25 jaar oud en minimaal 5 jaar in het bezit van een rijbewijs zijn. Eigenlijk komt het er op neer; privéspullen, bedlinnen, kussens en handdoeken erin en heerlijk gaan genieten van een zorgeloze vakantie!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale