Mclouis camper uit 2008

Ophaallocatie: Nederland / Zeeland / Veere

Zeer ruime familiecamper

Boek bij Camptoo

Beschrijving Mclouis camper uit 2008

Deze zeer ruime camper is voorzien van alle luxe en ook de inrichting is zeer compleet. Dankzij alle ruimte biedt hij plaats aan maar liefst zes personen. De camper om van een heerlijke, onbezorgde vakantie te genieten! Ruime en royaal ingerichte familiecamper met alkoof en stapelbed. Erg fijn, met twee tafels achter de bestuurdersstoelen, waardoor je zowel rijdend als bij stilstand aan beide kanten kunt genieten van het uitzicht. Standaard is de camper voorzien van een extra grote koelkast, hordeur, luifel en een 3-persoons fietsendrager.(je kan extra fietsen meenemen in de bagageruimte ) Doordat het een alkoofcamper is en ook de grootst mogelijke voor een normaal B-rijbewijs zal je het niet snel benauwd krijgen, ruimte is comfort! Totaal zijn er 7 slaapplaatsen te creëren maar wij adviseren er maximaal 6. Alle benodigdheden zijn aanwezig waaronder tafels , stoelen, inventarislijst op aanvraag. Ook beschikt de camper over een grote luifel. De keuken is ruim met 4 gaspitten, afzuigkap, oven, wasbak (warm en koud water), aparte vriezer, forse koelkast en al het benodigde servies, Dolce-Gusto apparaat en meer dan voldoende bergruimte. De camper is geheel voorzien van verduistering, horren en electrische ventilatie. De Camper heeft een milieuvignet voor Frankrijk. De Bedden worden door ons opgedekt met matrasbeschermers en hoeslakens. Kussens en dekens is het enige waarvoor je zelf moet zorgen. Wij wensen jullie een prachtige vakantie toe!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale