Mercedes-benz camper uit 1982

Ophaallocatie: Nederland / Friesland / Akkrum

Retro, comfortabel, ruim van binnen en compact van buiten.: Gouwe Ouwe!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Mercedes-benz camper uit 1982

Met deze Gouwe Ouwe start je vakantie zodra je aan de nostalgische startknop trekt. Ontspannen reizen met het gevoel van vroeger. ? Ruim van binnen, compact van buiten ? Netjes van binnen en buiten (recent aangepakt) ? Zelfvoorzienend - niet aan campings gebonden ? Stahoogte ? Ruim bed (dinette) van 160x200cm ? Inclusief volledig linnenpakket ? Fietsendrager voor 2 fietsen ? Complete kampeeruitrusting ? Voldoende bergruimte ? Nostalgisch ? Goede ventilatie in de zomer ? Goede verwarming Met deze camper kun je zelfvoorzienend kamperen en is compleet ingericht voor een comfortabel verblijf met 2 personen. Van buiten is de camper lekker compact (5 meter lang, past in een gewoon parkeervak) en is toch verrassend ruim van binnen. De badkamer is voorzien van een ingebouwd toilet, een ruime wastafel en bergruimte. Er is geen douche. De keuken is van alle gemakken voorzien met koelkast, fornuis, klein oventje en opbergruimte. Onder en boven de zitbanken is voldoende bergruimte. De luifel aan de voorzijde geeft comfortabele schaduw bij mooi weer. Deze camper is recent geheel aangepakt en in uitstekende conditie. Aan de buitenzijde is de camper netjes, met hier en daar een bescheiden ouderdomsvlekje. De camper rijdt voor zijn leeftijd comfortabel. Bij nostalgie en vakantie hoort onthaasten. Kun je dat waarderen, dan ga je een Gouwe vakantie tegemoet in deze Benz!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale