Peugeot camper uit 2008

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Bergen op Zoom

Peugeot Boxer buscamper Manser L

Boek bij Camptoo

Beschrijving Peugeot camper uit 2008

De Manser L is sfeervol en compleet ingericht en direct klaar voor vertrek. Door de luchtvering rijdt de camper heerlijk en bij een stadsbezoek is de compacte maat ook handig met parkeren. De voorstoelen zitten heerlijk tijdens de rit en bij een stop kun je ze makkelijk draaien naar het woongedeelte. Er passen 2 fietsen achterop het Fiamma rek (let op ivm gewicht geen electrische hierop plaatsen). De camper is compleet ingericht met servies en kookgerei, bed en bad linnen, keukenlinnen. Voor de koffie liefhebbers is er een nespresso apparaat aanwezig. Achterin de camper staat de gasbus die is aangesloten op het 2-pits kooktoestel in het keukentje. De vaste watertank is bij het ophalen al afgevuld. Ivm de hygiene hebben we voor het bijvullen een eigen slang. Het vuil (grijze) water kun je opvangen in een tankje wat je onder de camper plaatst. Het dwarsbed is 140x190 en voorzien van 2 hoofdkussens en een dekbed 200x200cm. Boven het bed en zitgedeelte zijn opbergkastjes aanwezig. Voor het ultieme buitenleven zijn er 2 tuinstoelen met kussen en een campingtafel aanwezig. Deze kun je gezellig uitstallen op het aanwezige buitenkleed. De luifel van ca 3x3 m zorgt voor enige verkoeling tijdens een warme zomerdag. Voor de zwoele zomeravonden is er een Kooduu sfeerlamp/bluetooth speaker aanwezig. Onder de bijrijdersstoel zit een huishoudaccu zodat de koelkast lekker koel blijft als je nog even niet op de stroom bent aangesloten. Er is ook een stopcontact in de camper om eventueel telefoon/laptop op te laden. Voor een sanitaire boodschap is er een Porta Potti aanwezig die onder het zitbankje netjes opgeborgen zit. Voor het legen van de Porta Potti is het fijn dat u speciaal thetford toiletpapier gebruikt wat snel afbreekt. Aansluitsnoeren en verlengsnoer zijn ook aanwezig. Kortom zeer compleet en gereed voor vertrek. De inventarislijst geeft ook nog een goed overzicht wat er aanwezig is. Als aanvullende accessoire is er een Cadac safari chef 2 gas barbecue aanwezig inclusief 1 klein busje benodigde gas. (zie laatste foto)

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale