Rapido camper uit 2008

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Nissewaard

Mooie compleet uitgeruste camper

Boek bij Camptoo

Beschrijving Rapido camper uit 2008

Deze fijne camper wordt compleet geleverd met servies en een gas tank en tuinmeubilair . Een heerlijke camper om mee te rijden. Eenmaal op plek van aankomst sta je in no time klaar en zit je te genieten van de omgeving. Er zit een ruime koelkast in met vriesvak. Airco zit op het dak ( geen mobiele airco ) Het is heerlijk vertoeven in de camper, de airco kan als het koud is verwarmen en koelen als het te warm is. Het bed heeft een goed matras, want uitgerust wakker worden willen we allemaal. De camper heeft veel kastjes dus voldoende ruimte om je vakantie spullen mee te nemen. De fietsen drager zit op de trekhaak, dit is ontzettend fijn ,want nu hoef je de fietsen niet hoog op te tillen. Heb je liever een kar achter de camper dan is dat ook mogelijk. (geen kar aanwezig) TV met satelliet ontvanger aanwezig. Voor een meer prijs van 15 per week regelen wij het ontvangst Canal Digitaal. Tuin set aanwezig, 2 verstelbare stoelen , 2 opklap krukjes, tafel + parasol. Bij de huurprijs is inbegrepen 1250 km, meerprijs per km 0.15 Twee dagen voor vertrek sturen wij nog een aantal handige filmpjes over , reinigen toilet, vullen watertank, aansluiten elektra, gas crash sensor, het bedieningspaneel, werking boiler en verwarming, gas alarm. De camper heeft een milieu certificaat voor Frankrijk code 3. Als het wenselijk is voor bijv. een langere huurperiode of koude bestemming is er een extra gasfles van 10 kilo aanwezig. De camper is ook voorzien van een gasalarm, dit hebben wij erin laten plaatsen. We zijn tijdens de huurperiode bereikbaar als het nodig is.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale