Sunlight camper uit 2018

Ophaallocatie: Nederland / Flevoland / Almere

Sunlight camper 4 personen met Queensbed+Hefbed

Boek bij Camptoo

Beschrijving Sunlight camper uit 2018

Lekker ruime camper voor een fijne vakantie. Deze camper is 7,5 meter lang. Met Queensbed 190*150 en Hefbed 195*140 met traagschuim matrassen. Diesel moderne euro 6 - dus geen milieu beperkingen voorlopig. Airco in de cabine (bestuurder/bijrijder) Camper navigatie. Hordeur&Luifel. Windscherm. Fietsendrager voor 2 fietsen (maximaal 60 kg) En erg compleet inventaris. Mooie buiten tafel met 4 luxe stoelen, maar dit zijn geen ligstoelen. De camper beschikt over een ruime garage voor het meenemen van je eigen voorkeur luxe ligstoelen en je scottle braai of BBQ ;-) Let op: ook in Oktober kun je de camper huren, maar alleen voor de warmere locaties, dus Frankrijk, Spanje etc. Dit i.v.m. het vermijden van vorst locaties of gladde wegen. (inclusief eventuele sneeuw in Duitsland en de bergen.)

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale