Sunlight camper uit 2020

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Limmen

Ervaar de vrijheid! Jonge Camper uiterst geschikt voor twee volwassenen of gezin met 1 of 2 kinderen

Boek bij Camptoo

Beschrijving Sunlight camper uit 2020

Sunlight in "Active" uitvoering is o.a. uitgerust met een 9 traps volautomatische transmissie incl. 140 PK motor & start/ stopsysteem Camper heeft een Kenwood Audio systeem met achteruitcamera. Kenwood audio gebaseerd op Apple Carplay en Android Auto: Sluit je eigen smart telefoon aan en luister naar je eigen muziek en navigeer met de navigatie flitsmeister, Waze of google maps. Bij android telefoon wel android auto downloaden. Bij huur 2 gasflessen inbegrepen. Van deze camper is een goede vergelijkbaar instructievideofilmpje beschikbaar die we u toesturen maar ook op papier meegeven naast de Nederlandse mondelinge overdracht. Verzekering Spitz - WA+Casco (all-risk) Europadekking Bij de verzekering is hulpverlening inclusief vervangende camper (of vervangend vervoer) inbegrepen. Ook verblijfskosten bij reparatie (dit is bijvoorbeeld de hotelovernachting, maar nooit de kosten van levensonderhoud/eten/drinken), vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf zijn dus ook inbegrepen. Bij huur 2 gasflessen inbegrepen. Camper heeft een huishoudaccu die 12 volt levert, voldoende voor zaken als de verlichting, de waterpomp, boiler, koelkast en kachel en de tv. De huishoudaccu kan zeker een dag of twee/drie aan qua gebruik. Daarna moet de de accu weer opgeladen worden door een stuk te gaan rijden of de camper aan te sluiten op externe stroom. 230 volt gebruik voor elektrische apparaten bv Senseo of koffiezetapparaat kunnen gebruikt worden als camper aangesloten is met gebruik van laadkabel aan elektra van camping of camperplaats of stopcontact thuis. Via panel huishoudaccu kan men aflezen hoeveel elektra ter beschikking (100%/75%50%/25%)

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale