Volkswagen camper uit 1989

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Noordwijkerhout

Originele T3 Hoogdak camper

Boek bij Camptoo

Beschrijving Volkswagen camper uit 1989

Mijn Pioentje: een hartstikke leuke, compacte camperbus voor sportieve mensen. Nee, er zit geen toilet in, nee, ook geen TV. Wát krijg je wel: een klein rijdend huisje met een kooktoestel, koelkast, 2-persoonsbed (om te bouwen naar een zithoek)(of andersom), nog 2 slaapplaatsen voor (jonge) kinderen onder het verhoogde dak. Als je wilt krijg je er een tentje bij voor oudere kids :-). Ervaar de vrijheid, slow down en ga op reis! Nederland is zó mooi als je er oog voor hebt!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale