Volkswagen camper uit 2006

Ophaallocatie: Nederland / Limburg / Siebengewald

Op pad in een comfortabel kunstwerk!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Volkswagen camper uit 2006

Dit is geen camper voor grijze muizen! In onze comfortabele kampeerbus met ontwerp van streetart kunstenaar Michiel Kauw-A-Tjoe val je op! En ook van binnen is hij kleurrijk en enorm gezellig. Wij hebben hem met veel liefde zelf gebouwd in 2018, de bus stamt uit 2006. Hij is prima geschikt voor 2 volwassenen met eventueel nog 1 kind erbij. Met zijn drieen zit je comfortabel voorin deze soepel rijdende Volkswagen LT 35 TDI (turbo diesel). We leveren alle spullen erbij die je nodig hebt voor een fantastische roadtrip of vakantie naar je favoriete camping. Hij is voorzien van : - Een zonnepaneel en dus kun je zo volledig "off the grid" op pad. - Een ruim 2 persoons uitschuifbed met topdekmatras - Een zithoek voor 3 personen, inklapbaar tot een compact kinderbed. - Een goede Waeco compressor koelkast op 12V. - 3 pits kooktoestel op gas - Watervoorziening - Portapotti - Aansluitngen voor USB en 12V apparaten - Aansluiting voor 220V (kabel meegeleverd) - Luifel - Campingstoelen, tafel en barbecue - Alle kook- en serviesbenodigdheden - Genoeg ruimte voor je bagage in de bus en in de dakkoffer - Bijzettentje - Opblaaszwembadje, badmintonsetje, tafeltennisbatjes, spelletjes etc. Optioneel leveren we er nog een fietsendrager voor 3 fietsen bij.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale