Camping Nederland

De voordelen van De Camping Centrale


Populaire bestemmingen in Nederland

Thema’s


Lekker weg, maar toch dicht bij huis: campings Nederland

Een bijkomend voordeel van een camping in Nederland is dat het nooit echt ver van huis ligt. Geen lange reistijden, maar binnen enkele uurtjes al op plaats van bestemming. Door de wisselende landschappen biedt een camping in Nederland toch het échte vakantiegevoel. Van Limburg tot Groningen en van Zeeland tot Drenthe; campings zijn in Nederland overal te vinden. Een vakantie op de camping in Nederland is daarom ideaal in de zomer, of zomaar een weekendje weg.


Klimaat Nederland

De oceaan heeft invloed op de weersomstandigheden in Nederland. Met een gematigd zeeklimaat zijn de zomers over het algemeen aangenaam met zeer wisselende periodes, maar extreem warm weer is zeldzaam. De winters kunnen behoorlijk koud en donker zijn met kans op wat sneeuw. Regen valt het hele jaar door.

Bijna elke dag verschijnen er wolken aan de lucht en in de winter heb je ook last van mistig weer. De gemiddelde temperatuur van Nederland is ongeveer 2 graden Celsius in de maand januari. In juli is de gemiddelde maandtemperatuur 19°C. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur is ongeveer 10 graden Celsius. De gemiddelde jaarlijkse neerslag in een jaar is 700 millimeter.

Klimaatcijfers

Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius (°C).Anderen bekeken ook

Share via
Copy link