Vakantiepark Sallandshoeve

2 + 2 persoons Glampinghut

Nederland / Overijssel / Nieuw Heeten

2 Glampinghutten bij elkaar

Boek bij Sallandshoeve

Deze Glampinghutten zijn gelegen in ons Glampinghotel! Uniek in Nederland. Een soort hotel, maar dan met glampinghutten ipv hotelkamers, overdekte chillzone met picknickbanken en vuurplaats op het terrein en hangmatten voor de ontspanning. Echt genieten dus! De glampinghutten zijn klein maar fijn! Zij hebben ruimte voor 2 comfortabele bedden, nachtkastje, een koelkastje, twee stoeltjes en de hut is gezellig verlicht. Bij aankomst zullen de bedden al opgemaakt zijn. Met een overnachting in deze hutten ga je echt even back to basic. Er is geen servies of kachel aanwezig.

Wanneer je 2 + 2 glampinghutten reserveert, heb je twee hutten naast elkaar en kun je dus prima met 4 personen een paar nachtjes weg. Alsof je twee hotelkamers gereserveerd hebt, maar dan met een Glampingtintje. Aan de voorkant van de hut zit een vlonder waar je heerlijk de dag kunt beginnen. Het sanitairgebouw vind je op 140 meter lopen vanaf de hut.

Reserveer twee glampinghutten bij elkaar! Met zijn vieren op pad, maar toch voor elk koppel wat meer privacy. Op zoek naar een fijne hut om in te verblijven voor een paar nachten? De tenten zijn gelegen op een apart kampeerveld waar alleen deze tenten op staan: het Glampinghotel! Centraal gelegen, vlakbij het sanitairgebouw en midden in de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Dus ruimte genoeg om de natuur in te duiken, al lopend of fietsend.

Afmeting hut: 4x2,5m

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Vakantiepark Sallandshoeve

Over Vakantiepark Sallandshoeve

De Sallandshoeve ligt vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waar je kunt ontspannen in rust en ruimte. Maak prachtige wandel- en fietstochten en spot wilde dieren. Midden in de natuur vind je bij De Sallandshoeve comfortabele vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen. Dankzij de faciliteiten is een vakantie het vakantiepark leuk voor jong én oud. Een vakantie in Overijssel is werkelijk een verademing.

  • Nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Met binnenzwembad en speelvijver
  • Comfortabele vakantiehuizen, safaritenten en ruime kampeerplaatsen
  • Vakantiepark midden in de natuur

Faciliteiten

Wifi
Gratis parkeerruimte
Wasservice
Huisdiervriendelijk
Kindvriendelijk
Keuken in alle kamers

van Vakantiepark Sallandshoeve

"Ontspan in rust en ruimte. Daar draait het om tijdens een vakantie op Vakantiepark Sallandshoeve aan de voet van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Op de 4* camping is het super vertoeven op een van de kampeerplekken of in een luxe safaritent. In een van de vele bungalows waan je je echt in de natuur. Tussen de bomen vier je vakantie. Een fantastische plek om tot rust te komen en te genieten van die welverdiende vakantie. En wil je eropuit? Pak dan de fiets of wandel over het mooie natuurgebied. Het is hier prachtig!"

logo Vakantiepark Sallandshoeve

Boek bij Sallandshoeve

8.2 goed

 

kindvriendelijk

1-4 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €163

Boek bij Sallandshoeve

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap