Accommodatieschip Enkhuizen

Nederland / Noord-Holland / Enkhuizen

Prachtige klassieke Klipper voor iedereen die geniet van zeilen of gezeild worden langs historische stadjes aan het IJsselmeer, de Waddeneilanden, Friese meren of eigen ideeen

Boek bij Groepen.nl

Kom aan boord en vaar met ons mee richting de Waddeneilanden! Samen zeilen, voor anker gaan en zwemmen, of fietsen op een van de eilanden. Bij zonsondergang droogvallen op een zandbank en heerlijk bbq'en. Of gewoon lekker luieren aan dek, wandelen door de duinen of langs het strand. Eens heel iets anders!

Overnachten op het water in Friesland 

Deze tweemastklipper van ruim 32 meter lang en 6 meter breed is eenvoudig te bedienen zodat ook met weinig mensen fijn gezeild kan worden. Aan dek is veel ruimte en een grote, gezellige kuip waar iedereen een plekje kan vinden. Door haar bijzondere uitstraling is dit schip bijzonder fotgeniek te noemen. De houten masten en het veelvuldig gebruik van teakhout aan dek geven het schip een bijzondere uitstraling. Benedendeks vind je een goed ingerichte salon, een ruime open keuken en een fijne bar. Door de nautische sfeer waan je je aan boord van een klassiek jacht. Voor een aangenaam verblijf tijdens de minder warme periodes is het schip voorzien van centrale verwarming. Alle hutten zijn voorzien van warm en koud stromend water, 220 volt stopcontacten, kledinghaken en een eigen kastje. De comfortabele bedden zijn 2 meter lang. Het schip is voorzien van voldoende centrale bergruimte. 
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Genieten van de uitzichten

 Met dit schip zijn er diverse en aantrekkelijke vaarroutes mogelijk. Zo kun je gaan varen op het IJsselmeer, Waddenzee of op de Friese binnenwateren. Welke route je ook kiest je koerst zeker aan op een onvergetelijke tocht!

Bekijk ook andere overnachtingen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-28 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €3533

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap