Camping 't Veld

Basic safaritent

Nederland / Overijssel / Rheeze

6 persoons safaritent

Boek bij 't Veld

Sfeervolle basic safaritent met rustieke inrichting. In de tent bevindt zich een kitchenette, een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Geen eigen sanitair. Geschikt voor 6 personen. Bevindt zich op een autovrij veldje.

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Camping 't Veld

Over Camping 't Veld

Camping 't Veld is gelegen nabij Hardenberg in de toeristische Vechtstreek regio. Gemoedelijkheid en gezelligheid kenmerken Camping 't Veld. Het is de kleinste 5-sterren camping van Nederland, maar zoals de 5-sterren waardering van de ANWB aangeeft zal het vakantiegangers hier aan niets ontbreken.

  • Kleinste 5-sterren camping van Nederland;
  • Gelegen bij Hardenberg in het Vechtdal;
  • Op ieder kampeerveld een speeltuintje;
  • Diverse (glamping)accommodaties tot 7 personen;
  • Animatieteam, binnenzwembad en binnenspeeltuin.

Faciliteiten

Kindvriendelijk

van Camping 't Veld

"Camping 't Veld in Overijssel (Rheeze, gemeente Hardenberg) is dé kleinste ANWB 5-sterren camping van Nederland. Waarom? Omdat wij beschikken over minder dan 100 kampeerplekken! Wij zijn een kleinschalige familiecamping waar voor jong en oud veel te doen is. Plons in ons overdekte zwembad. Zet de snelste tijd neer op onze spectaculaire waterglijbaan of dobber rond is onze visvijver met zandstrand. Heb je trek gekregen van alle activiteiten? Kom gezellig eten bij ons restaurant met aanliggende binnenspeeltuin. Wij bieden diverse comfortabele kampeerplaatsen en luxe accommodaties aan. Voor ieder wat wils! Wil je even weg van de drukte, en genieten van een onbezorgde vakantie? Kom dan naar camping 't Veld in Hardenberg."

logo Camping 't Veld

Boek bij 't Veld

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-6 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €201

Boek bij 't Veld

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap