Loading...

Buitenplaats Holten - Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en sunshower | 2 personen

Beschrijving Buitenplaats Holten - Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en sunshower | 2 personen

Komt tot rust in je eigen sauna en jacuzzi!

Geniet van een panorama wellnesslodge met jacuzzi, traditionele Finse sauna en inloopdouche met sunshower. En dat alles in een sfeervolle lodge waarbij je vanuit je bed uitkijkt over de Twentse weilanden. Op je slaapkamer kun je genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche met sunshower. Zo'n gave slaapkamer zie je zelden!

De jacuzzi die op het buitenterras te vinden is, is altijd lekker warm. Je drukt op de knop en je geniet van heerlijke jets en bubbels. Een jacuzzi is natuurlijk sowieso fijn, maar wij vinden dat deze op een van de mooiste plekjes van Nederland staat. Het uitzicht vanuit je jacuzzi over de weilanden is prachtig!

Zowel in de zomer als in de winter is het genieten in de Panaroma WellnessLodge. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een fijne relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. 

De Panorama WellnessLodge is geschikt voor 2 volwassenen. Wel is er de ruime om een baby mee te nemen. Hiervoor kun je een babybedje bijboeken! 

Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳

Top