Loading...

Buitenplaats Holten - Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en sunshower | 2 personen

Beschrijving Buitenplaats Holten - Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en sunshower | 2 personen

Komt tot rust in je eigen sauna en jacuzzi!

Geniet van een wellnesslodge met jacuzzi, traditionele Finse sauna en inloopdouche met sunshower. Op je slaapkamer kun je genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche met sunshower. Zo'n gave slaapkamer zie je zelden!

De jacuzzi die op het buitenterras te vinden is, is altijd lekker warm. Je drukt op de knop en je geniet van heerlijke jets en bubbels. Een jacuzzi is natuurlijk sowieso fijn, maar onze jacuzzi's helemaal. Ze zijn gevuld met geconditioneerd zwembadwater, dat wil zeggen: schoon water dat gefilterd wordt in onze waterkelder. Het is zo ook altijd lekker warm. Schoon water. En na elke wissel halen we hem even leeg, maken we ook de binnenkant schoon, en vullen we hem daarna weer met het zwembadwater. 

Zowel in de zomer als in de winter is het genieten in de WellnessLodge. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een fijne relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. 

De WellnessLodge is geschikt voor 2 volwassenen. Wel is er de ruime om een baby mee te nemen. Hiervoor kun je een babybedje bijboeken! 

Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳

Top