Loading...

Camping De Norgerberg - Chalet Deluxe

Beschrijving Camping De Norgerberg - Chalet Deluxe

Een chalet huren in Drenthe betekent comfortabel overnachten

Ontdek onze nieuwe chalets

 
Chalet huren in Drenthe? Heerlijk genieten van het eerste ochtendzonnetje, gezellig op het terras met de voeten omhoog, gelach aan de ontbijttafel, verse broodjes en het laatste nieuws in de krant. Onze chalets geven u de ruimte voor een ongedwongen, comfortabele en vooral ontspannen vakantie.

Deze unieke chalets hebben nét even dat beetje extra dat u van de Norgerberg mag verwachten. Zo hebben wij zowel het interieur, de vormgeving van de buitenkant maar vooral ook de ligging extra aandacht gegeven. Met extra opslagmogelijkheden en een eigen schuurtje voor bijvoorbeeld de fietsen, zijn deze chalets echt uniek en bieden ze alles wat u nodig heeft voor een geweldige vakantie-ervaring. De chalets zijn gelegen op een sfeervol veldje dicht bij alle faciliteiten, met zicht op een speelplekje voor de allerkleinsten. Rondom de chalets waant u zich echt in natuur en heide vol met wilde bloemen. Tegenover de chalets treft u kampeerplaatsen aan, zodat u eventueel vlakbij uw familie kunt overnachten.
De keuken, voorzien van een gasfornuis, grote koel-vriescombinatie en magnetron, vormt het hart van het chalet, terwijl de twee slaapkamers en badkamer zorgen voor het nodige comfort. Na een dag vol avontuur kunt u heerlijk ontspannen op het terras, neerploffen op de bank of genieten van het buitenleven in alle rust. Een chalet huren in Drenthe én comfortabel overnachten? Natuurlijk op de Norgerberg!

Wilt u meer weten over een chalet huren in Drenthe op de Norgerberg? Neem dan contact met ons op of reserveer direct online!

Top