Chalet Baarschot

Nederland / Noord-Brabant / Baarschot

Even terug naar de natuur/ back to basic...Verblijf in alle eenvoud, aan de rand van een groot bosgebied, ca. 2700 ha, treft men dit Chalet.

Boek bij Groepen.nl

Even terug naar de natuur/ back to basic...Verblijf in alle eenvoud, aan de rand van een groot bosgebied, ca. 2700 ha, treft men dit Tiny house. Genieten van de buitenlucht, de dieren in het landschap, mijmeren bij een knapperend houtvuur en
genieten van de uitloop naar het bos op slechts 100 meter. Genoegdoening voor ware natuurliefhebbers. 

Eenvoudig chalet aan de rand van een uitgestrekt bosgebied


De logeerbestemming bestaat uit een eenvoudig Tinyhouse/ Chalet. De gasten kunnen 'het Tiny house' naar wens gebruiken als  basisvoorziening om in te slapen óf te recreëren. Deze ruimte heeft houten wanden en een houten vloer (afmeting vloer 10 x 4 m²).Het betreft een unieke vorm van openluchtrecreatie waarbij men zelf u eigen favoriete kampeermiddel óf bed meebrengt. Dus ook een leuk idee om een tent, caravan of camper bij te plaatsen op één van deze royale privéweides. Een heerlijke outdoor plek om te verblijven met uw familie, vrienden of bekenden. Er is een aparte vuurplaats, waar gasten kunnen genieten van een haardvuur met gebruik van grátis hout. Verder zijn er speciaal gereserveerde douches en toiletgroep aanwezig. Ook een schuurtje als extra binnenruimte. Meerdere personen in overleg mogelijk en bijzonder geschikt ook om iets te vieren in de buitenlucht.

Met de hele groep een uitstapje maken.

 
Het chalet ligt bij uitgestrekte bossen die zeer geschikt zijn voor wandel-, fiets- of ruitertochten. Ontdek de gemoedelijke streek met vele picknickplaatsen, terrassen, cafeetjes, bankjes onderweg en leuke restaurantjes. In de regio zijn vele mogelijkheden voor leuke groepsuitstapjes. Het nabij gelegen Hilvarenbeek heeft een rijk cultuurleven en vele bezienswaardigheden. Ook Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling en België liggen vlakbij.


Weekendje weg in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-10 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1145

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap