Comfort kampeerplaats

Nederland / Gelderland / Garderen

Mooie kampeerplaatsen midden in de natuur.

Boek bij Topparken

Geniet van een heerlijk kampeerverblijf in uw tent, caravan of camper op het bosrijke Resort Veluwe!

De comfort kampeerplaats is geschikt voor maximaal 6 personen en is voorzien van een eigen watertappunt, 10 ampère stroom, een afvoerputje en een aansluiting voor radio en televisie. De ondergrond van de kampeerplaats is gras, wat dusdanig is bewerkt om te zorgen voor een goede afwatering. Het vakantiepark is gelegen midden in de Gelderse bossen, wat zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Rondom uw tent, caravan en/of camper is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het neerzetten van uw tuinset en het stallen van uw fietsen. Ontdek de Veluwe op de fiets of te voet en neem bij terugkomst een heerlijke duik in het zwembad!

Gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen
Op het vakantiepark zijn diverse sanitaire gebouwen met vloerverwarming te vinden. In ieder gebouw bevinden zich: 2 babybadjes, meerdere douchehokjes, 2 familiedouches, (kinder) wastafels, een wascabine, een centrifuge en een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding. 

Één van de gebouwen beschikt over een ruimte speciaal voor kinderen en een uitgebreide ruimte voor mindervaliden. In dit gebouw is ook een wasserette en een vriezer voor uw koelelementen te vinden. De wasserette is compleet ingericht met onder andere wasmachines, droogtrommels, wasbakken en een strijkplank en strijkijzer. Was- en droogmunten zijn te verkrijgen bij de receptie. 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Topparken

Over Topparken

TopParken heeft vijftien vakantieparken op verschillende plekken in Nederland. Op al deze vakantieparken kan overnacht worden in comfortabele en luxe vakantiewoningen. Op twee parken van TopParken is het eveneens mogelijk te kamperen met een tent, caravan of camper.

  • Vakantieparken aan de kust, aan het water of bij het bos
  • Huisdieren toegestaan op alle vakantieparken
  • Elke dag aankomst & vertrek
  • Accommodaties & kamperen
logo Topparken

Boek bij Topparken

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-7 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €79

Boek bij Topparken

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap