Groepsaccommodatie Aalten

Nederland / Gelderland / Aalten

Authentieke elementen in een voormalige boerderij. Uitzicht over de landerijen en het coulisselandschap in de omgeving.

Boek bij Groepen.nl

Sfeervolle accommodatie voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. Vanuit deze geschakelde vakantiewoning heb je een vrij uitzicht op de landerijen en het coulisselandschap in de omgeving. De voormalige boerderij is met zorg en aandacht voor detail verbouwd en eigentijds ingericht. Comfortabel, sfeervol, schoon en van alle gemakken voorzien. Een plek waar men zich direct thuis voelt. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met vrij uitzicht

In de woonkamer zijn de authentieke elementen van de voormalige boerderij bewaard gebleven in de schouw, met z'n antieke tegeltjes, en de potscheuren vloer. De diverse zitjes en hoge bartafel met krukken maken het tot een fijne ruimte om met elkaar te verblijven. De keuken is ruim voorzien van pannen, bestek, serviesgoed en er is een grote eettafel waar je lekker met z'n allen kunt tafelen. In de woonkamer zijn er voldoende comfortabele zitbanken en fauteuils. Het is ook mogelijk om deze accommodatie te combineren (AAL-2171) , je hebt dan één grote accommodatie voor 42 personen. De woonkamer grenst aan de tuin, met een fijn terras. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de tuin op de grote trampoline of in het speelhuisje met glijbaantje en schommel.

Nabij de Duitse grens

Gelegen in het buitengebied van Aalten, grenzend aan de Wintersewijkse buurtschappen en de Duitse grens. Vanuit de accommodatie kun je heerlijke wandelingen of fietstochten maken in het coulisselandschap van De Achterhoek. In de Duitse stad Bocholt is een tropisch zwemparadijs. In Aalten is een bezoek aan het Nationaal Onderduik Museum een aanrader voor jong en oud. Of een tocht met gids door de Aaltense gangekes of door het historische stadje Bredevoort met een bezoekje aan de stadsbrouwerij. Bij warm weer is het heerlijk om verkoeling te zoeken in De Slingeplas bij Bredevoort, of je huurt een Vespa en toert relaxt door de omgeving. Verder zijn in De Achterhoek nog mooie buitenplaatsen, landgoederen en kastelen te bezoeken, moderne musea, avonturenparken, klimbossen, overdekte speeltuinen, kortom voldoende vertier voor jon en oud. Je hoeft je niet te vervelen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-19 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1099

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap