Groepsaccommodatie Aalten

Nederland / Gelderland / Aalten

Een weekendje weg met familie of vrienden? Deze comfortabele en sfeervolle ingerichte groepsaccommodatie is dan de perfecte locatie hiervoor.

Boek bij Groepen.nl

Een weekendje weg met familie of vrienden? Deze comfortabele en sfeervolle ingerichte groepsaccommodatie is dan de perfecte locatie hiervoor. Organiseer je een familiereünie in Gelderland of zoek je een locatie voor een vriendenweekend in de Achterhoek? Deze geschakelde ruime groepsaccommodatie in de bosrijke omgeving van de Achterhoek staat voor zorgeloos genieten. Compleet en comfortabel ingericht. Je hebt er alle gelegenheid om gezellig samen te zijn en leuke dingen te doen. Fijn samen koken, lekker eten en bijpraten in deze sfeervol ingerichte grote vakantiewoning, gelegen in landelijke omgeving nabij de Duitse grensstreek. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met grote tuin

De accommodatie is schoon, ruim opgezet, een open keuken, grote eettafel, hoge bartafel met barkrukken en diverse gezellige zitjes om eens lekker bij te kletsen of een spelletje te doen. Voor de kinderen is er plek om even tv te kunnen kijken of lekker buiten te spelen in de grote tuin. Ondanks de grootte van het vakantiehuis doet het door de sfeervolle inrichting heel knus en gezellig aan. De keukeninventaris en het serviesgoed is compleet en royaal, dus niet precies afgepast op het aantal personen. Dit geldt ook voor het aantal zitplaatsen. Het is ook mogelijk om groepsaccommodatie te combineren met de AAL-2169, je hebt dan één grote accommodatie voor 42 personen. 

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten

Landelijk gelegen in het karakteristieke coulisselandschap van de Achterhoek tussen Aalten en Winterswijk en 300 meter vanaf de Duitse grens.Vanuit de accommodatie kun je direct een wandel of fietsroute starten, richting Duitsland of door het buitengebied van Aalten en Winterswijkse buurtschappen. In de omgeving is een ijsboerderij, leuk om met de kinderen naar toe te gaan, een tropisch zwemparadijs in de dichtbij gelegen Duitse stad Bocholt. In Aalten is een bezoek aan het Nationaal Onderduik Museum een aanrader voor jong en oud, of een gangekestocht maken met een gids. Ook het historisch stadje Bredevoort met z'n stadsbrouwerij is een bezoekje waard. Historische buitenplaatsen, kastelen, moderne musea, klimbossen, overdekte speeltuinen en leuke attracties, De Achterhoek heeft het allemaal, je hoeft je niet te vervelen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-23 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1254

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap