Groepsaccommodatie Aardenburg

Nederland / Zeeland / Aardenburg

Deze groepsaccommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgondische Vlaamse land.

Boek bij Groepen.nl

Een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgondische Vlaamse land. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de Zeeuws-Vlaamse kuststrook, zoals in de omgeving van natuurgebied Het Zwin. 

Groepsaccommodatie in Zeeland met veel buitenruimte


 Deze accommodatie heeft een grote groepsruimte met open, volledig ingerichte keuken, drie zitbanken, houtkachel, digitale televisie, DVD en WiFi. Ook is een tafelvoetbaltafel en beamer aanwezig. Het huis heeft 6 slaapkamers met 1-persoons- en stapelbedden. Op de begane grond zijn eventueel nog extra slaapbanken voor 2 personen. Het sanitair bestaat uit drie douches met wastafel en spiegel, en twee losse toiletten. Een barbecue is aanwezig voor buitengebruik. Er is lekker veel buitenruimte met eigen terras en een grote omheinde tuin met speeltoestel.

Samen genieten aan het strand


Deze groepsaccommodatie is gelegen op enkele kilometers van het Zeeuwse strand ligt Aardenburg, de oudste stad van Zeeland. Vlakbij het Belgische Brugge, Knokke en Gent. De Romeinen bouwden hier ooit een Castellum. In de middeleeuwen, werd Aardenburg een belangrijke handelsplaats. Ook vandaag de dag is dit historische stadje nog zeker het bezoeken waard. Een oud stadshart met kunst, cultuur en culinaire mogelijkheden.
 
Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-16 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €858

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap