Groepsaccommodatie Amsterdam

Nederland / Noord-Holland / Amsterdam

Een zeilschip als groepsaccommodatie gelegen in het centrum van Amsterdam.

Boek bij Groepen.nl

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in een groot zeilschip uit 1908! Het schip ligt in het centrum van Amsterdam, de ideale uitvalsbasis voor tal van leuke activiteiten. 

Groepsaccommodatie in Amsterdam, gelegen in het centrum 

In 1986 is dit schip volledig gerenoveerd, het schip met klassieke uitstraling biedt ruimte voor maximaal 16 gasten. Deze groepsaccommodatie beschikt over 10 slaapcabines, 1 apart toilet, 2 badkamers en een grote gemeenschappelijke ruimte. In de gemeenschappelijke ruimte is een tv en stereo aanwezig. De ruimte leent zich perfect om gezellig samen te eten. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken die is verbonden met de gemeenschappelijke ruimte. 

Ontdek samen de hoofdstad

Het schip ligt in het hartje van Amsterdam, het perfecte startpunt om de stad te verkennen. De ligplaats is privé, rustig en veilig en ligt vlak bij een historische scheepswerf. Vanaf deze locatie zijn de meeste bezienswaardigheden in Amsterdam snel en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of te voet. Denk hierbij aan de grachten van Amsterdam, Rijksmuseum, Nemo Science Museum, een verscheidenheid aan winkels, vele restaurants en bars en verschillende bekende theaters zoals Carré.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Amsterdam

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-16 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1589

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap