Groepsaccommodatie Apeldoorn

Nederland / Gelderland / Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier urenlang buitenspelen en de natuur ontdekken.

Boek bij Groepen.nl

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier urenlang buitenspelen en de natuur ontdekken. Met een beetje geluk spot je zelfs wilde dieren! De accommodatie biedt plaats aan 94 personen, maar ook kleinere gezelschappen zijn hier van harte welkom. Deze bijzondere groepsaccommodatie is centraal gelegen, in een unieke bosrijke omgeving.

Een groepsaccommodatie in Gelderland middenin de natuur

Wat is er fijner dan na een dag in de buitenlucht genieten van een gezellig samenzijn? In deze groepsaccommodatie kun je zelf een lekkere maaltijd bereiden, maar je kunt er ook voor kiezen om ontbijt, lunch en/of diner te laten verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar! Er zijn 6 slaapkamers en de sanitaire voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Leuke tip: voor een complete natuurbeleving kun je kiezen voor een kookworkshop in de buitenlucht. Sprokkel en hak hout, maak je eigen vuur en kook op primitieve wijze een heerlijke maaltijd. Bijzonder! Deze accommodatie is Green key gecertificeerd met Goud

Samen wandelen door het bos

Deze bijzondere groepsaccommodatie ligt in Apeldoorn, op korte afstand van de A1 en de A50 in de provincie Gelderland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van Het Woldhuis.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-94 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €3289

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap