Groepsaccommodatie Assenta

Portugal / Lissabon / São Pedro da Cadeira

Moderne, gezellige vakantievilla op ca. 40 km van Lissabon met een woonoppervlak van 400 m2 voorzien van alle luxe met uitzicht op zee en op loopafstand een prachtig uitzichtpunt op de zee en rotsen van de kustlijn van de Atlantische Oceaan

Boek bij Groepen.nl

Liggend op een kleine 40 kilometer vanaf het vliegveld van Lissabon bevindt zich deze groepsaccommodatie. 

Groepsaccommodatie in Portugal met binnenzwembad


De groepsaccommodatie is voorzien van 5 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers een badkamer en suite hebben. Er is een luxe binnenzwembad, speelkamer, en met een fenomenaal zeezicht vanuit slaapkamers, de woonkamer en de tuin begint je vakantie hier in alle rust. Daarnaast is er een inpandige garage, wasmachine, droger, trampoline in de ruime tuin én eigen parkeerplaats voor de deur. Kortom, jouw vakantie kan hier nooit meer stuk!

Samen naar de zee 


Op loopafstand (3 minuten) bevindt zich een prachtig uitzichtpunt op de zee en rotsen van de kustlijn van de Atlantische Oceaan. Voorzien van alle luxe en comfort is deze accommodatie de uitvalbasis voor je ontspannende vakantie in Portugal. Op ruim 400 m2 woonoppervlakte ontbreekt het je werkelijk aan niets.

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-14 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €666

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap