Groepsaccommodatie Bakkeveen

Nederland / Friesland / Bakkeveen

Deze accommodatie ligt in de landelijke en bosrijke omgeving van Bakkeveen. U kunt gezamenlijk genieten van de rust en de prachtige natuur.

Boek bij Groepen.nl

In de landelijke en bosrijke omgeving van Bakkeveen geniet u van de rust en de prachtige natuur. Het voormalige dorpshuis van Bakkeveen waar je gezellig kunt zijn, maar met toch volop privacy. Deze accommodatie is sfeervol en voor 16 personen. Eventuele uitbreiding met een studio voor 2 personen.

Vakantiehuis in Friesland met veel ruimte


De groepsaccommodatie is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.  Gezellig bijkletsen met elkaar terwijl de kinderen zich in de naastgelegen speelkamer vermaken met speelgoed, gezelschapsspellen en een dartbord. De groepsaccommodatie (16 personen) ontstaat door het koppelen van het 4 persoons en het 6 persoons appartement. Daarnaast is er slaapzaal gerealiseerd waar 6 personen kunnen slapen. In totaal zijn er 6 slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een keuken en verblijfsruimte. Het 4 persoons appartement heeft 2 slaapkamers en het 6 persoons appartement 3 slaapkamers. Kortom, dé ideale locatie voor als u eens met een groep vrienden of familie op vakantie wilt.  Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs van 50 euro de naastgelegen 2 persoons studio erbij te boeken. Erg geschikt voor als er bijvoorbeeld grootouders meegaan. Ze hebben dan een eigen plekje om zich even terug te trekken uit de drukte. Deze accommodatie beschikt over een ruim terras met een aantal picknicktafels. De allerkleinsten vermaken zich prima in het speeltuintje achter op het erf. Er is een speelhuisje met glijbaan, schommel en inground trampoline. Aan de achterzijde van ons erf heeft u het prachtige weidse uitzicht. Ook is er een sportveld waar een balletje getrapt kan worden.

Samen struinen door het natuurgebied

Het Mandefjild is één van de pronkjuwelen van Bakkeveen. Het gebied is een echte publiekstrekker. Heidevelden, bos, vennen en een zandverstuiving zijn het ideale decor voor een mooie wandeling. Daarnaast ligt Bakkeveen op de grens van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Kenmerkend aan Bakkeveen is dat vrijwel aan alle zijden van het dorp natuurgebied is. U kunt zelf op pad of gebruik maken van vaststaande routes.

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-16 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1280

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap