Groepsaccommodatie Bennekom

Nederland / Gelderland / Bennekom

Gelegen op een landgoed midden in de bossen aan de rand van de Hoge Veluwe ligt deze groepsaccommodatie voor 40 personen. Door zijn ligging op het landgoed is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie - en vriendengroepen en als vergaderlocatie.

Boek bij Groepen.nl

Gelegen op een landgoed midden in de bossen aan de rand van de Hoge Veluwe ligt deze groepsaccommodatie voor 40 personen. Het gebouw ligt geschakeld achter een nieuw gerestaureerde schuur en voldoet aan de nieuwste eisen, ook goed toegankelijk voor minder valide. Door zijn ligging op het landgoed is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie - en vriendengroepen en als vergaderlocatie. 

Groepsaccommodatie in Gelderland, middenin het bos 


 In de leefruimte is een apart zit- en eetgedeelte. Er is een compleet ingerichte professionele keuken op basis van zelfverzorging. De accommodatie ligt midden in het bos waarbij je eventueel in de schemer de wilde zwijnen of reeën voorbij kunt zien lopen. Er zijn in het totaal acht slaapkamers van 5 personen, waarbij de inrichting bestaat uit twee boxspring bedden en een stapelbed. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op de slaapkamers, elke kamer heeft zijn eigen douche en toilet. Er is één invalide toilet aanwezig en alles bevindt zich op de begane grond. 

Maak samen diverse fiets- en wandelmogelijkheden


 De boerderij is prachtig gelegen op het terrein van het Geldersch Landschap. Je hebt uitzicht op het goed bewaarde kasteel met slotgracht. Op loopafstand is er een kaasboerderij en je kunt hier een demonstratie kaas/boter maken krijgen. Ook is er een mogelijkheid om je eigen kaas te maken (vooraf reserveren). Je bent hier vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe, Kroller Muller museum, Jachtslot St. Hubertus. Er zijn tal van goede fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de boerderij.
 
Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-40 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €2124

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap