Groepsaccommodatie Berismenil

België / Luxemburg / La Roche-en-Ardenne

Mooi gelegen authentieke Hoeve in het hart van de Ardennen voor groepen van 12 personen.

Boek bij Groepen.nl

Mooi gelegen authentieke Hoeve in het hart van de Ardennen voor groepen van 12 personen.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness

Het ruime landhuis 850m2 met de voorzieningen, zijn ideaal. Alle kamers hebben een eigen badkamer.  Ben je met een groep met meer dan 12 personen dan is het optioneel mogelijk om een slaapkamer extra te reserveren met badkamer. Ben je met een groep van 20 personen zie dan deze groepsaccommodatie
Er is een volledige uitgeruste keuken, een sfeervolle eetkamer en zitkamer met tv.  Ook is er een speelruimte met o.a. een  tafelvoetbal. Het privé wellness gebouw met zwembad, jacuzzi en sauna biedt in elk jaargetijde garantie voor ontspanning. Het wellness gebouw is toegankelijk van 10.00u tot 22.00u vanwege wettelijke eisen en voor onderhoud en hygiëne. De met zorg onderhouden tuin van 4000m2 biedt ruimte voor sport en spel met  Jeu de boulesbaan en een speeltoestel voor de kinderen, er is een groot terras met uitzicht en een barbeque om samen te genieten met familie en vrienden.  

Samen wandelingen maken door de heuvels en bossen

Het dorpje Berismenil ligt op het boven plateau van de Ourthevallei met panoramische vergezichten en omgeven door de vrije natuur waar het wild, de beken en bospaden kruist. Het gebied voor al uw sportieve outdoor activiteiten en La Roche en Ardenne met vele winkels en terrassen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-12 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €2251

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap