Groepsaccommodatie Echt

Nederland / Limburg / Echt

Modern en duurzame groepsaccommodatie is gelegen in het Midden Limburgse Echt-Susteren op een groene plek aan de rand van het sport- en Leisurepark

Boek bij Groepen.nl

Deze moderne en duurzame groepsaccommodatie is gelegen in het Midden Limburgse Echt-Susteren op een groene plek aan de rand van het sport- en Leisurepark. Hier vind je o.a. een judoclub, tennisclub en twee voetbalclubs. De fraaie buitenruimte van de groepsaccommodatie is volledig omheind en exclusief voor je groep. Een ideale accommodatie voor sportgroepen.

Groepsaccommodatie in Limburg met beachvolleybal veld 

De groepsaccommodatie heeft een ruime verblijfsruimte en 8 slaapkamers voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een professionele keuken om maaltijden voor de hele groep te bereiden en modern sanitair. Aangrenzend aan de verblijfsruimte is een overkapt terras met uitzicht op de goed ingerichte buitenruimte van 2500 m2 met beachvolleybal veld.

Samen met je team een weekendje weg

Naast de sportmogelijkheden, die zich op loopafstand van de accommodatie bevinden, zijn er tal van activiteiten die georganiseerd kunnen worden. Zo is er het Leisurecenter van  All-In Echt waar je o.a. kan karten, bowlen, paintballen en lasergamen. Er is voor ieder wat wils!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

9.1 zeer goed

 

kindvriendelijk

1-60 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1685

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap