Groepsaccommodatie Ellertshaar

Nederland / Drenthe / Ellertshaar

Op een fantastische ligging staat deze grote en zeer nette groepsaccommodatie voor groepen van 100 tot 252 personen. Voor scholen en verenigingen is deze accommodatie uitermate geschikt!

Boek bij Groepen.nl

Op een fantastische ligging staat deze grote groepsaccommodatie voor groepen van 100 tot 252 personen. Extra 50 personen in overleg mogelijk. Voor scholen en verenigingen is deze accommodatie uitermate geschikt!  Catering en activiteiten zijn eenvoudig bij te boeken.

Grote groepsaccommodatie in Drenthe middenin de natuur

Het is een combinatie van vier accommodaties ( 24, 68, 76 en 84 personen) Aanwezig in de verblijven: professionele keuken, sanitair, gezellige 'woonkamer' als dagverblijf, zonnige terrassen en eigen recreatieveld per verblijf. Een fijne mix van gezelligheid en ruimte! Indien je in één ruimte wilt eten met de hele groep dan kan er een grote eettent bij gehuurd worden (prijs op aanvraag). De verhuurders zorgen te allen tijden voor een opgeruimd en goed functionerend terrein, waardoor jij als gast, je eigenlijk nooit ergens aan hoeft te storen. Je zult opkijken van de grootte van het buitenterrein: ruime grasvelden, uitzicht op het Vossenmeer, privéstrand, zwemplas in het bos. Vervelen hoeft echt niet: voetbalvelden met doeltjes, volleybalveld, basketbalveld, tafeltennistafel, kampvuurplaatsen (hout sprokkelen in het bos, aan de overkant). Er worden verschillende outdoor activiteiten bij deze accommodatie georganiseerd. Survival, Dropping, Vlotten bouwen, Mountainbiken, Kompasloop, Speurtocht, Zeskamp, (Kinder-)Bubbelvoetbal, Wie is de Mol, Paintball, Escape room behoren tot de mogelijkheden. Prijzen van deze georganiseerde prijzen op aanvraag.

Onderneem samen diverse activiteiten

Midden in Drenthe, dicht bij het gezellige Borger, ligt het kleine dorpje Ellertshaar. Groen, dat is je uitzicht. Deze groepsaccommodatie is namelijk omringt met mooie natuur. Dat maakt deze omgeving niet alleen geschikt voor avontuur, maar ook om even helemaal tot rust te komen. Terwijl je rondloopt over ons ruime terrein, kun je heerlijk genieten van fluitende vogels, uitgestrekte velden en schaduwrijke bossen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-252 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €5344

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap