Groepsaccommodatie Hekendorp

Nederland / Utrecht / Snelrewaard

Deze accommodatie biedt plaats aan gezelschappen tot maximaal 8 personen. Prachtig gelegen aan het water en midden in het Groene Hart!

Boek bij Groepen.nl

Deze accommodatie biedt plaats aan gezelschappen tot maximaal 8 personen. Prachtig gelegen aan het water en midden in het Groene Hart!

Groepsaccommodatie in Utrecht, middenin het Groene hart

De verblijfsruimte heeft een moderne uitstraling en het uitzicht is prachtig. De keuken is van alle gemakken voorzien. De hele accommodatie is voorzien van vloerverwarming en de houtkachel zorgt voor extra sfeer. Er zijn 2 slaapkamers op de begane grond en 2 op de eerste verdieping. Alle slaapkamers hebben een eigen douche en wastafel. In de tuin is het terras waar het heerlijk vertoeven is en er is een trampoline voor de kinderen!

Samen het water op

Je bevindt je in het dorp Hekendorp in het Groene Hart en centraal in Nederland. Binnen een half uur ben je in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Een prima basis om boot/fiets/wandeltochtjes te maken naar pittoreske dorpjes als Linschoten, Haastrecht en stadjes Montfoort, Oudewater, Woerden en kaasstad Gouda. Een caféterras & eetgelegenheid is op loopafstand.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-8 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €760

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap