Groepsaccommodatie Heusden

Nederland / Noord-Brabant / Heusden

Geniet van de rust en ruimte aan de rand van Nationaal park De Groote Peel. Kom heerlijk genieten van de natuur en het buitenleven, waar de kinderen lekker vrij rond kunnen spelen. Onze individuele huisjes geven de mogelijkheid om je even rustig terug te trekken of om de allerkleinsten in alle rust even te laten slapen. Neem de honden mee en maak een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving.

Boek bij Groepen.nl

Geniet van de rust en ruimte aan de rand van Nationaal park De Groote Peel. Kom heerlijk genieten van de natuur en het buitenleven, waar de kinderen lekker vrij rond kunnen spelen. Deze individuele huisjes geven de mogelijkheid om je even rustig terug te trekken of om de allerkleinsten in alle rust even te laten slapen. Neem de honden mee en maak een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met binnenzwembad 


De locatie bestaat uit zes individuele huisjes en een ruime gemeenschappelijke ruimte.De gemeenschapplijke ruimte beschikt over drie toiletten, een keuken en genoeg tafels en stoelen om samen te eten, spelletjes te spelen of een film te kijken via de beamer. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, speel een potje jeu de boules, ga lekker trampoline springen of organiseer een volleybaltoernooi. In de panna kooi kan worden gevoetbald of gehockeyd of race lekker rond op een van de vele skelters. Je zult je niet vervelen!

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten


Deze accommodatie is gelegen in een oase van rust in het hart van Nationaal Park de Groote Peel. Je kunt heerlijke wandelingen of fietstochten maken, waar zelfs aan de allerkleinsten is gedacht,

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-34 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1970

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap